Retourbeleid

RETOUR

We begrijpen dat je het product wilt retourneren als je er niet tevreden mee bent. Lees de regels zorgvuldig door als je overweegt een product te retourneren: Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als de 14 dagen zijn verstreken sinds de aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling aanbieden.

Als er items defect of beschadigd zijn bij ontvangst, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Zorg ervoor dat alle goederen veilig zijn verpakt. Zorg ervoor dat de volgende informatie is opgenomen voordat u uw pakket naar ons verzendt:

  1. Volledige naam
  2. Order Nummer & Order Datum
  3. Reden

 

Stuur ons een e-mail, contact@matchahana.com, voordat je het pakket verstuurt.


Om verlies van pakketten te voorkomen, dien je een trackingcode op te vragen bij de vervoerder van jouw keuze. Alle geretourneerde goederen blijven onder de verantwoordelijkheid van de klant totdat ze Matcha Hana bereiken. Matcha Hana is niet verantwoordelijk voor verlies van geretourneerde zendingen veroorzaakt door de vervoerder.

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 5 werkdagen automatisch een tegoed op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Neem contact met ons op via contact@matchahana.com als er problemen zijn met je terugbetaling.

Verzendkosten Retour

Matcha Hana is niet aansprakelijk voor retourkosten en eventuele betaalde invoerrechten en belastingen worden niet gerestitueerd. Alle retourkosten zijn verantwoordelijk voor de verzender.  

In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product vergoed Matcha Hana de verzendkosten achteraf.